• Puikus skonis

    Tikime, kad ilgalaikė sveikata prasideda nuo malonių kasdienių įpročių, todėl mūsų matcha pirmiausia vertinama pagal skonį ir tekstūrą. Kuriame įvairius mišinius, pritaikytus skirtingam skoniui ir gyvenimo būdui. Džiaugiamės, kad jau daugiau nei 1 300 klientų įvertino mūsų arbatas 4,7 balais iš 5, o tai įkvepia siekti dar aukštesnio tikslo – kad kiekvienas puodelis būtų kupinas ne tik sveikatos, bet ir geros nuotaikos.

  • Geriausia matcha už geriausią kainą

    Tikime, kad sveikata neturi būti prabanga, todėl visada ieškome būdų, kaip pasiūlyti geriausią kokybę už geriausią kainą. Skirtingai nei daugelis kitų prekės ženklų, mes importuojame matcha tiesiai iš atrinktų ūkių, užuot pirkę iš perpardavėjų Europoje. Tai leidžia kruopščiai kontroliuoti kiekvieną gamybos žingsnį, užtikrinti didesnį šviežumą ir aukštesnę kokybę, o kartu ir išvengti papildomų tarpininkų mokesčių.

  • Griežčiausi kokybės testai ir saugumo standartai

    Norėdami užtikrinti, kad kiekvienas matcha puodelis klientams būtų ne tik naudingas, bet ir saugus, pasirūpinome, kad mums tiekiama macha arbata būtų reguliariai tikrinama nepriklausomose laboratorijose. Jose atliekami tyrimai dėl beveik 400 skirtingų pesticidų ir sunkiųjų metalų, įskaitant arseną, kadmį, gyvsidabrį ir šviną. Ši griežta kontrolė padeda atitikti aukščiausius Europos Sąjungos ir tarptautinius maisto saugos standartus.

  • Grįžtamasis ryšys ir nuolatinis tobulinimas

    Suprantame, kad, norėdami palaikyti aukštą kokybę, privalome tobulėti. Todėl nuolat domimės klientų nuomone ir atsižvelgiame į ją kurdami receptus bei plėsdami savo produktų pasiūlą. Kai kuriems klientams siunčiame naujas partijas paragauti ir įvertinti dar prieš joms pasirodant prekyboje. Jei esi mūsų Matcha klubo narys, turi dar didesnę galimybę prisidėti prie šio proceso ir padėti mums sukurti dar geresnę matcha patirtį!

Kilmė

Mūsų matcha auginama Kinijoje ir Japonijoje – šiose šalyse plėtojamos gilios arbatos auginimo tradicijos, leidžiančios užtikrinti tiek aukščiausios kokybės, tiek geriausios kainos derinį. Nors gamybos procesas iš esmės nesiskiria, kiekviena šalis turi unikalių privalumų.

Kinija: geriausia matcha kasdienai

Kinija yra didžiausia matcha gamintoja pasaulyje, atsakinga už daugiau nei 55 proc. visos gamybos. Modernūs auginimo ir perdirbimo metodai leidžia išgauti efektyvesnį, prieinamesnį ir švaresnį produktą, pritaikytą kasdieniam vartojimui.

Lankstus auginimas – skirtinguose regionuose pritaikytas šešėliavimo procesas leidžia išlaikyti optimalų chlorofilo ir L-teanino balansą, suteikiantį ryškią spalvą ir harmoningą skonį.

Pažangi malimo technologijajet-milling metodas leidžia išsaugoti antioksidantus, sukuria smulkesnę tekstūrą ir geresnį tirpumą.

Aukšti kokybės standartai – Kinijos matcha industrijoje yra beveik 100 kartų daugiau ekologiškų ūkių nei Japonijoje, o daugelis jų atitinka tarptautinius kokybės sertifikatus, tokius kaip ECOCERT.

Kiniška matcha puikiai tinka vartoti kasdien, nes yra prieinama, švarios sudėties ir gaminama pasitelkus pažangius gamybos metodus.

Naudojama šiuose produktuose:

Japonija: geriausia matcha gurmanams

Japonija garsėja šimtmečius puoselėjamomis matcha tradicijomis, kurios prasidėjo Uji regione. Unikalūs gamybos metodai ir arbatos ceremonijos padėjo išpopuliarinti matcha visame pasaulyje.

Istorinė meistrystė – japoniška matcha auginama pagal ilgametes tradicijas, o arbatos meistrai siekia išlaikyti autentišką skonį.

Garsūs regionai – Uji ir Nishio regionų matcha yra itin vertinama dėl savo sodraus umami skonio ir aukštų kokybės standartų.

Aukščiausia kokybė – nors Japonijoje galima rasti įvairios kokybės matcha, pačios aukščiausios klasės ceremoninė matcha dažniausiai yra nepralenkiama savo skoniu, spalva ir tekstūra.

Japoniška matcha dažnai pasirenkama ypatingoms progoms, ją vertina gurmanai, puoselėjantys gilias arbatos tradicijas.

Naudojama šiuose produktuose: